Syrian Cotton

WHO SAID LUXURY SHOULD BE EXPENSIVE!

Categorieën

Golvend, zacht, absorberend en luxueus, het is onze eigen hemel van de met de beste Egyptisch katoen en Syrisch vakmanschap gemaakte badstof handdoeken. Door te kiezen voor ons product steunt u onze maatschappelijke en duurzame doelstellingen.

Voel de luxe met onze Badjassen collectie, het is onze eigen hemel van de met de beste Egyptisch katoen en Syrisch vakmanschap gemaakte badjassen. Door te kiezen voor ons product steunt u onze maatschappelijke en duurzame doelstellingen.

Ontdek ons katoenparadijs van herenondergoed, waar je zult genieten van de luxueuze ervaring van de fijnste katoenen producten en tegelijk onze maatschappelijke en duurzame doelstellingen kunt ondersteunen.

Ontdek ons katoenparadijs van damesondergoed, waar je zult genieten van de luxueuze ervaring van de fijnste katoenen producten op je huid en tegelijk onze maatschappelijke en duurzame doelstellingen kunt ondersteunen.

Pakketten

Geniet van verschillende combinaties van zorgvuldig geselecteerde producten uit onze collectie, op maat gemaakt voor jouw dag, leven of speciale gelegenheid.

Maatschappelijke en duurzaamheidsfocus

We geven om de toekomst van de mensheid; over de milieu waarin we leven en het welzijn van mensen. Ons bedrijfsmodel is gebaseerd op 7 van de VN-Doelstellingen voor Duurzame Ontwikkeling.

Authentieke producten gemaakt van hoogwaardig katoen met ervaren handen.

Onze selectie van authentieke producten bestaat uit een hoog percentage van het beste Egyptische, Turkse of Syrische katoen dat wordt gemaakt door bekwame en beroemde ontheemde Syrische producenten en specialisten.

Luxe Producten Met Betaalbare Prijzen​

We brengen zorgvuldig geselecteerde luxe producten met concurrerende prijzen, we zeggen tenslotte in Syrian Cotton: “Wie zei dat luxe duur moet zijn!”

Leuke verpakking en bijzondere cadeaus voor onze klanten

We hebben onze persoonlijke touch toegevoegd aan de verpakking om een positieve en luxe ervaring voor onze klanten te garanderen.

Veilig bestellen & betalen (SSL-Verbinding)

SSL-certificaat biedt authenticatie voor onze website en maakt een gecodeerde verbinding mogelijk die uw persoonlijke of creditcardgegevens beveiligd en gecodeerd houdt. U kunt altijd  kiezn tussen het betalen via iDeal, Creditcard of andere betaalmethoden. natuurlijk in een veilige en gecertificeerde omgeving.

Gratis verzending vanaf € 45, -

Gratis verzending binnen Nederland bestellingen vanaf 45 euro.

Winkelen

Voeg je header hier toe