Shenineh Underwear

Shenineh Underwear werd in 1963 opgericht vanuit Aleppo, een van de oudste grote steden van de oude zijderoute. Shenineh onderscheidde zich door de geschiedenis heen door het beste Syrische katoen te combineren met bekwame handen waarvan de producten vele markten in het Midden-Oosten en de internationale markten bestreken. Na de jaren van oorlog in Syrië droeg de familie Shenineh de geheimen van hun beroep, creativiteit en grote bekendheid met zich mee om van boord te gaan in Istanbul, Turkije, om hun bedrijf opnieuw op te starten en meer dan 56 modellen van hoogwaardig katoen te presenteren.

Öts

Öts is een van de toonaangevende bedrijven in de sector die werd opgericht in de jaren tachtig. Met behulp van moderne technologie biedt het trendy, ergonomische en gezonde producten met zijn professionele ontwerpteam. Öts Underwear is met zijn export een gewild merk geworden, zowel op de Turkse markt als op de wereldmarkt voor ondergoed

COTTON & MORE

Cotton & More is een Egyptisch bedrijf dat allerlei soorten handdoeken en badjassen van alle internationale maten produceert in zijn integrale fabrieken in Sadat (Egypte). het is een van de “SABBAGH & SHABOUN” -bedrijven die werd opgericht in 1984. Onder leiding van de “SABBAGH GROUP” die teruggaat tot 1945 in de textielproductie.