Retourneren & Ruilen

Is je bestelling niet naar wens? Misschien verkeerde maat, kleur of vorm, dan kun je deze natuurlijk retourneren of ruilen. Dit is mogelijk binnen de zichttermijn van 14 dagen en deze gaat in op de dag wanneer de bestelling compleet is ontvangen. Artikelen dienen altijd ongebruikt en voorzien van de originele labels en het prijskaartje geretourneerd te worden.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. In het algemeen, ondergoedproducten kunnen om hygiënische redenen niet worden geretourneerd als de doos is geopend of de plakstrip is verwijderd

In algemene, Klanten hebben wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft de klant NOGMAALS 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maakt een klant gebruik van zijn retourrecht dan stort Syrian Cotton het orderbedrag binnen 14 dagen na de retour melding terug te storten (verzendkosten zijn benaderd in de volgende paragraaf).

Als nieuw bedrijf hebben we besloten om u de kosten van retourzending niet alleen te laten dragen, daarom hebben we besloten het met u te splitsen. De retourkost is maar 3 euro. U hoeft het niet bij het postservicepunt te betalen, wij brengen het in mindering op de productprijs en storten de rest binnen 9 werkdagen op uw rekening nadat het pakket naar behoren is ontvangen. Neem contact met ons op om een retourlabel voor u te regelen.

Als we je per ongeluk de verkeerde maat of kleur hebben gestuurd, dan is retourneren kosteloos.

 

Aanvullende voorwaarden voor ONDERGOED / ONDERKLEDING:

Ondergoedproducten kunnen om hygiënische redenen niet worden geretourneerd als de doos is geopend of de plakstrip is verwijderd. Om u te helpen met vertrouwen de juiste maat te kopen, hebben we een maattabel voor u toegevoegd. Als u aanvullende vragen hebt, kunt u contact met ons opnemen voor gratis maatadvies.

Meerdere pakketten ontvangen voor één bestelling? Wacht tot het laatste artikel binnen is, en retourneer hetgeen wat je terug wilt sturen in één pakket.

 

Een retour aanmelden

U kunt retouren terugsturen naar onderstaand adres. Let wel dat u dit van tevoren per email aangeeft. Over het algemeen kunt u de geautomatiseerde retour stappen op onze website volgen of neem contact met ons op om een retourlabel voor u te regelen.

  • Vermeld uw daarin het ordernummer, welke artikelen u wilt retourneren en de reden van het retour zenden.
  • Vul het geautomatiseerde retourformulier in (als u wilt!).
  • Verpak de artikelen in een geschikte zak of doos, bij voorkeur het eerst in de originele productverpakking dan in een geschikte zak of doos.

 

Retourneren adres:

Bukhorst 78

7414BD, DEVENTER

Nederland

 

Disclaimer: het retourbeleid kan onderhevig zijn aan updates, controleer dit regelmatig